BULLSHEAD BESTOD EKSAMEN

BULLSHEAD BESTOD EKSAMEN

Det var med stor glede og spenning jeg våknet fredag 28. oktober 2016. Endelig,  jeg skal arrangere min første tur med Bullshead AS. Min store drøm har blitt virkelighet.
Vet ikke hva det er, men jeg trives så utrolig godt blant engelskmenn og deres kultur. Etterhvert har tanken om å starte et selskap kommet oftere og oftere. Liker ikke å ta store sjanser, men da min partner i Bullshead AS (Erik Låbakk) ønsket å bli med å starte et selskap. Ja, da var det bare å gi jernet.
Jeg var klar over hvor tøft dette markedet er og har ingen drømmer om å bli stor og rik. Men jeg skal ikke bli tatt på dårlig kvalitet, innhold og den sosiale biten på mine turer. Har en klar formening om hva mennesker ønsker når de er på tur. Det skal lyse igjennom og håper det er nok til å kunne drifte vårt selskap i mange år fremover.  Jeg ser nå fremover og i 2017 vil Bullshead arrangere minst 6 turer til England/Skottland/Irland. Det skal bli varierete turer, ikke kun fotball og puber som sikkert mange tror. Det er så mange kulturelle herligheter jeg har lyst til å vise fram. Turen til Birmingham ble en fantastisk tur. Det er mange flaskehalser i forbindelse med å arrangere, men denne turen gikk som smurt. Noe av hemmeligheten er byen Birmingham, som jeg elsker å vise fram. Alt du gjør med hjertet blir som regel bra #
Jeg vil takke alle deltagere. Daniel Guddal, Kjell Ingvar Isaksen, Kjell Ingar Sommerstad, Åge W Nilsen, Jan Erik Langseth, Eivind Brænden, Jørn Eriksrud Bye, Thomas Morstad og min far Oddbjørn Fuhre for en minnerik og svært viktig tur for Bullshead AS.

Tilbakemeldinger om turen er viktig!

⇒ Du er den fødte reiseleder. Begrunnelsen er: Du planla turen i god tid før avreise. Deltakerne fikk meget god info. om turen. Likeledes klar info. om pris for turen og betalingsfrister. Vi fikk vite alt om målsettingen for turen. Du møtte oss på Gardermoen og tok i mot oss på en svært god måte.
Fremme på Heathrow Airport kom buss som avtalt og transporterte oss til Birmingham på en god måte. Alt gikk slik det var planlagt.
Jeg er imponert over planleggingen av turen og at du gjennomførte den helt etter planen på en meget vellykket og god måte.
Du var en god reiseleder fordi du så den enkelte og gjorde det beste for hver enkelt deltaker. Du var med gruppen hele tiden.
Deltakerne fikk sin egentid, som var godt beregnet. Denne turen vil jeg huske så lenge jeg lever. Vi var en godt sammensveiset gjeng som hadde samme formålet. Gruppen var passe stor 10- 15 stk.
Av opplevelsene vil jeg trekke frem: Søndagens kamp mellom Birmingham og Aston Villa. Hvor jeg virkelig fikk skikkelig feeling av en kamp med 25000 tilskuere på tribunene. Det var et trøkk uten like. En slik stemning har jeg aldri opplevd før.
Jeg skjønner nå hvordan og hvorfor engelskmenn elsker fotball. Lørdagens kamp mellom West Bromwich og Manchester City var også imponerende.
Du gav oss en matopplevelse ved middagsbesøk på utsøkte restauranter, som var vellykket. Det samme var tilfelle med alle bar og pub rundene. Det ble en egen stemning når du var med gruppa. Vi hadde det kjempeartig. Hotellet vi bodde på var meget godt, og nært begivenhetene og sentrum. All ære til reiseleder Trond. Turen var topp. Denne vil jeg anbefale til alle.

Sol og hilsen
Kjell Sommerstad
Gran på Hadeland

⇒ Nettopp hjemkommet fra Birmingham-tur med Bullshead. Dette var en flott tur som vi kommer til å huske lenge. Meget dyktig og behagelig reiseleder Trond Fuhre, flott hotell med ideell beliggenhet. Et innholdsrikt og fint program, med prikken over i en Birmingham vs Aston Villa. Dette var en tur som jeg vil gi toppkarakter og som flere bør få oppleve. Tusen takk for et supert opplegg, her var det ingen ting å sette fingeren på.

Jørn Eriksrud Bye
Jaren

⇒ Tusen takk for en kjempefin tur. Du hadde samlet en gjeng som fungerte bra sammen . Opplegget ditt var veldig bra , og vi
fikk nyttig og nødvendig informasjon hver dag . To fotballkamper og stor stemning var en ny opplevelse for meg.
Flotte kvelder med mye god mat og godt drikke . Å ha en reiseleder med på hele turen med så bra lokalkunnskap var topp.
Dagene gikk fort med så bra innhold. Lykke til videre!

Kjell Ingvar Isaksen
Konsberg

⇒ Takk for kjempefin tur! Du er imponerende flink som reiseleder. Det gjør turen så mye enklere når alt rundt – buss, tog, bryggeribesøk, billetter, hotell, pub’er osv. – funker som det gjorde på denne turen. Og så var det selvfølgelig fotballkampene: Topp!
Til slutt: En utrolig fin gjeng å være på tur med – håper jeg treffer noen igjen på fremtidige turer!

Åge W Nilsen
Ytre Enebakk

⇒ Vi hadde en helt perfekt opplagt tur sammen med ungdom og vi litt eldre.
Dette fristes til gjentagelse! Tillykke med videre turer for andre. Stå på xx

Jan Erik Langseth
Gran på Hadeland

⇒ Fotballturen til Birmingham ble en flott opplevelsefra begynnelse til slutt. Veldig greit med å ha en reiseleder som til de grader legger alt tilrette for oss som var med.
Transport, ekskursjon, hotell, kambilletter, varierte og spennede spisesteder samt mange og forskjellige pubbesøk. Samlet ble dette enkelt og greit for oss deltagere.
Personlig satte jeg ekstra stor pris på alt vi fikk oppleve sammen. Dette ble en sosial happening.
Til slutt vil jeg nevne prisen på turen som absolutt var overkommelig. Supert gjennomført Trond.

Oddbjørn Fuhre
Gran på Hadelad

Suverene opplevelser med suveren reiseleder.
Eivind Brænden
Gran på Hadeland

 

 

 

By |2016-11-11T09:42:15+00:00november 10th, 2016|Diverse kulturopplevelser|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment