Bullshead på sin første påsketur!

Bullshead på sin første påsketur!

Påsken og England hører sammen for mange nordmenn. Det er ikke få av oss som har tradisjon å reise over i denne herlige perioden av året. Vi møter ofte våren i løpet av påskeferien og hva er bedre enn litt varme etter en lang vinter!

Bullshead AS arrangerte sin første påsketur og ikke overraskende ble det en fotballtur med groundhopping i søkelyset. Vi er klar over mange nordmenn elsker å reise rundt i påsken og besøke forskjellige klubber og se forskjellige lag. Det ble lagt opp til 5 kamper på fire dager og vi så Championshipfotball og en Premier League kamp. Vår baseby ble Birmingham. West Midlandsbyen er et godt utgangspunkt for å nå mange klubber uten å ha lang reisevei.

⇒ Tidsperiode: Torsdag 13.04 til tirsdag 18.04.17.

⇒ Bosted: The Big Bulls Head, Digbeth, Birmingham

⇒ Deltagere: Ove Guddal, Håkon Guddal, Daniel Guddal, Roger Berger Teig, Tor Sandø, Tommy Stensrud Øverby, Vegard Magnussen Rønning og Trond Fuhre.

⇒ Kamper: Nottingham Forest v Blackburn Rovers og Burton Albion v Ipswich Town (14.04.17), Aston Villa v Reading (15.04.17), WBA v Liverpool (16.04.17) og Derby County v Huddersfield Town (17.04.17).

Reiseleder Trond Fuhre er selv groundhopper og håpet kampene som ble valgt ville bli en opplevelse og gi gode minner. Det som er gøy med påskekampene er viktigheten, pga sesongen går mot slutten. Flere av lagene sloss mot nedrykk og det er ofte et godt utgangspunkt for full fyr i teltet og masse action i kampene. Uten mat og drikke duger helten ikke. Birmingham er en herlig by når det kommer til restauranter og puber. Noe av de beste Trond vet er å ta med grupper på ulike herligheter i Second City. For å si det slik, denne turen ble ingen slankekur. Noe en fotballtur aldri skal være. Vi prøvde indisk, kinesisk og italiensk mat og pubene i sentrum og lokale Digbeth skuffet ikke.

Vår reise til bryggeriet Sadlers Brewery (Lye), ca 30 min med tog utenfor Brum ble nok en gang en hyggelig opplevelse. Deres hjertevarme for å ta i mot oss nordmenn blir verdsatt. Vi fikk et detaljert og kunnskapsrik dykk i hvordan deres øl (lys og mørk) produseres. Selvfølgelig smakte vi på deres «brygg» og maten på bordet (kjøtt osv av beste merke) smakte utmerket sammen!

Det var veldig gøy å se hvor raskt gruppen ble kjent med hverandre. Flere hadde ikke hilst på hverandre før, men etter flyturen fra Gardermoen til Heathrow og bussturen til Brum var fotballpraten i hundre.

Det å bo på et B&B er ofte positivt. På The Big Bulls Head ble vi godt tatt i mot. Hyggelig peronale, solide rom, reint på rommene og god frokost er momenter man liker. Dette er et sted Bullshead AS vil bruke i fremtiden, når vi besøker Birmingham.

Beste fotballopplevelse: 90 + minutter med Ipswich Town away supportere på Pirelli Stadium (Burton Albion).

Når man reiser på tur med en gruppe kan det skje ting man ikke har herredømme over. Som reiseleder er det da viktig å ha en plan og tenkt igjennom det meste av våre aktiviteter. Heldigvis skjedde det ikke noe som kunne ha gjort turen «litt mer» stressende. Det var en glede å arrangere turen for gruppen! Det ble en sammensveiset gjeng i løpet av turen. Det sosiale vil alltid stå i høysetet når Bullshead arrangerer fellestur til UK.

Velkommen tilbake på tur med oss ved en senere anledning!

Her er noen tilbakemedinger fra deltagerne om turen.

♣ Tor Sandø, Kirkenes.

Påsketuren 2017 til BullsHead var en fantastisk opplevelse. Trond Fuhre har god erfaring som reiseleder, som fotballsupporter og som banehopper. Å reise på fotballkamper med Fuhre, der han kan øse av sin enorme kunnskap om engelsk fotball er alltid interessant. I tillegg har han et kontaktnett som er forbilledlig. Det er aldri kjedelig å dra på fotballkamp sammen med Birmingham-supporteren. Her er det bare å sette seg i bussen på Heathrow på vei til Storbritannias nest største by og la seg underholde. God reiseledelse, hyggelig reisebekjentskap, interessante fem kamper med gode billetter, der man virkelig får føle pulsen til hjemme- og bortesupporterne –  og møter med mange som virkelig brenner for engelsk fotball, er noe som jeg vil leve lenge på. Jeg vil med dette anbefale å reise med Trond Fuhre og BullsHead.

♠ Vegard Magnussen Rønning, Biri.

Takk for sist, og takk for en super arrangert tur! Håper du får ladet batteriene så du får heiet frem Chelsea på The Hawtorns i slutten av Mai! 😉 Her kommer noen linjer som jeg håper du kan bruke som referanse: Jeg kan trygt anbefale Bullshead som reisearrangør! Vi er to kamerater som ønsket oss en tur til England for å se masse god fotball, kjenne på den engelske kulturen og nyte god mat og drikke. Alle våre ønsker ble oppfylt til fulle! Bullshead med Trond sine dype kunskaper og store nettverk innen engelsk fotball og kultur ga oss en opplevelse som vi ikke kunne ha mulighet til å få organisert på egenhånd. Jeg vil også fremheve selve organiseringen av turen, hele turen var godt planlagt med perfekt timing slik at man følte at hele turen ble gjennomført uten stress eller unødig dødtid. Vi kommer garantert til å reise med Bullshead igjen!

♦ Tommy Stenrud Øverby, Biri.

Ønsker å takke for et meget artig og trivelig opplegg i påsken. Synes vi ble en fin gjeng og ble kjent med nye trivelige folk på påsketuren. Veldig artig å bo på en pub sentralt i Birmingham også. I tillegg til at du tok oss med på de lokale pubene og de gode spisestedene. At kampbilletter og all transport inkluderte i turen gjorde det meget lettvint å reise på tur. Samtidig som du tok oss med på mye moro rundt om i byen. Så tusen takk for en kjempetur. Jeg blir gjerne med på tur igjen 🙂

♣ Ove, Daniel og Håkon Guddal, Grua (Hadeland).

Takk for en alle tiders tur! Å følge Trond sitt opplegg er å anbefale for alle aldersgrupper. På nevnte tur var det deltakere fra 21 år til over 70 år, noe det virket som om alle trivdes med. For de som ikke er fortrolige med å reise i utlandet så er det nok perfekt å ha med en reiseleder som Trond. Han kjenner det britiske transportsystemet som sin egen bukselomme og er behjelpelig med det praktiske vedrørende billetter osv. I tillegg ordnet Bullshead med egen buss der dette er fornuftig, noe som er svært beleilig. Avslutningsvis vil vi også gi ros for valg av spisesteder og trivelige puber.

 

 

By |2017-04-28T18:12:27+00:00april 28th, 2017|Groundhoppertur|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment