Bli med å opplev artisten og legenden Rod Stewart i julestemt Birmingham

Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Førjulstur til England med rikholdig innhold og opplevelser. Inkludert konsert med legenden Rod Stewart, fotballkamp og opplev den populære Birmingham Frankfurt Christmas Marked. Passer utmerket for par & grupper.

Dato: Fredag 13 til mandag 16 desember 2019.
Sted: Birmingham.
Hotell: The Briar Rose Wetherspoon.
25 Bennets Hill, B2 5RE Birmingham.
Antall: 18.
Reiseleder: Trond Fuhre.

→ Totalpris pr. person: 3900,- Enkeltromstillegg: Kr 1000,-

Depositum: Kr 1500,-

Flyreise fra Norge til Birmingham tur/retur.

Bestilles og betales av den enkelte deltager!

Fly: Oslo Gardermoen fredag 13.12.19.
Flyselskap: www.airfrance.no
Kl: 09.20 (Operated by KLM, KL1142).
K: 12.35 (Amsterdam, Schiphol, Operated by KLM Cityhopper, KL1425).
Kl: 12.50 (Birmingham Int Airport).

Birmingham Int Airport mandag 16.12.19.
Kl: 17.35 (Operated by KLM, KL1432).
Kl: 20.35 (Amsterdam, Schiphol, Operated by KLM, KL1151).
Kl: 22.20 (Oslo Gardermoen).

♦ Flypris tur/retur: Kr 2575 (1 item(s) check-in baggage (23kg) included, pluss andre fordeler, sjekk ved bestilling. (28.02.19)

♦ Flypris tur/retur: Kr 1595,- kun håndbaggasje, 12 kg (28.02.19).

* Reiserute fra andre flyplasser i Norge. Det er viktig alle deltagere er ankommet hotellet senest kl. 16.30, fredag 13.12.19 pga Rod Stewart konserten.

INKLUDERT I TOTALPRISEN:
* 3 netter på hotell inkludert frokost. Dobbeltrom (7) tomannsrom (2) og enkeltmannsrom (2). Stedet ligger midt i sentrum.
* Tog fra Birmingham Int Airport til New Street Station tur/retur.
* Konsertbillett med Rod Stewart (Arena Birmingham).
* Fotball: Kampbillett til valgene St Andrew’s/Villa Park/The Hawthorns/Molineux Stadium + andre kamper om ønskelig.
* Opplev Birmingham Frankfurt Christmas Marked.
* Reiseleder under hele oppholdet. Han vil komme med forslag til fellesmiddager & shopping og andre aktiviteter.

Nøkkelaktiviteter:
* Flyreise: Se detaljer over.
* Rod Stewart konstert i Arena Birmingham (sentrum) fredag 13.12. kl. 19.30. Utdeling av konsertbillett på hotellet kl. 17.30.
Les og oppdater deg om den spreke 74 åringen her:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rod_Stewart
https://www.rodstewart.com/
* Birmingham’s Frankfurt Christmas Marked (hele helgen).
* Fotballkamp lørdag/søndag. Informasjon og muligheter kommer når dette er klart.
* Fellesmiddager. Reiseleder kommer med forslag til deltagere.

Om Birmingham: West Midlands byen er i dag en fantastisk kultur, shopping og restaurant by. En skikkelig urban by. I dag bor det 3 800 000 mennesker i byens metropolitan area. Helt tilbake til bronsealderen har de funnet spor av bosetting. Området ligger på en høyde og byens gamle navn var Beormingahām. Fra 1166 vokste Birmingham drastisk gjennom et marked som vi kjenner som Bull Ring Center i dag. Byen er blant annet kjent for sin jern, ull/bomull, våpen og smykkeproduksjon. Lloyds bank ble stiftet i Brum i 1765. Oppfinneren James Watt (f.1736 – d.1819) holdt til i Birmingham i sitt voksne liv. Mange av hans verdenskjente oppfinnelser ble utviklet her. Byen ble en viktig del av den industrielle revolusjon. Kanaler var en viktig del av frakt av materialer og Brum har flere kilometer med kanaler enn Venezia. Birmingham ble hardt rammet av tyske flyangrep under andre verdenskrig. Blant annet ble St Andrews Stadium truffet da de bommet på et våpenlager i nærområdet. Etter krigen har mange fra ikke britiske land bosatt seg her. Du merker straks du har kommet til en storby når du besøker The City of thousand trades. Kulturby: The Electric er verdt et besøk. Kinoen ble etablert i 1909 og er stadig i drift. I samme gate (Station Street) finner vi teateret The Old Rep, åpnet i 1913. Byen kan slå i bordet med verdenskjente musikk band som Black Sabbath, The Move, ELO, UB40, Judas Priest, Napalm Death, Duran Duran, Fine Young Cannibals og Joan Armatrading. Utdannelse: Det er fire universiteter i byen. Om du har med barn, så er et besøk til landets største sjokoladefabrikk Cadbury og National Sealife Centre (akvarium) sikre valg. Toget er et godt og sikkert transportmiddel i England. New Street Station er byens største togstasjon. Her finner du det moderne Grand Central shoppingsenter (John Lewis).
Det er ikke mange ting i livet man kan si med 100% sikkerhet, men Trond vil gi alt for at du skal trives i Birmingham. Gjennom hans mange besøk i Brum er du sikret en opplevelsesrik langhelg. Du vil treffe mange lokale Brummies som er kjent for sin lune humor og har hjertet på rett sted.

The Frankfurt Christmas Market and Craft market er et årlig julemarked som arrangeres i sentrum av Birmingham. Fra midten av november måned til opp mot juleaften. Det hele startet i 2001 og har utviklet seg til det største julemarkedet utenfor Tyskland og Østerrike. Det er lokalisert i områdene Centenary Square, Chamberlain Square, New Street og Victoria Square. Ca 5, 5 millioner julestemte sjeler besøkte markedet i 2018. Her kan du kjøpe det mest utrolige, men selvsagt er bodene som selger tysk kvalitetsmat og øl meget populære. Et julemarket som tiltrekker seg gjester fra hele Uk og resten av verden.

Fotballkamp: Det blir spennende å se hvilke muligheter vi får. Men det som er sikkert, reiseleder vil komme med gode forslag til kamp. Bullshead vil også være behjelpelig med å ordne kampbilletter utenfor Birmingham sine grenser. Noen har kanskje sitt favorittlag spillende et annet sted på balløya. Viktig: Om du ikke ønsker å gå på fotballkamp, så vil Bullshead trekke fra denne kostanden i totalprisen.

♥ Velkommen til en langhelg som vil gi deg masse julestemning og opplev Birmingham på sitt beste!

Spørsmål om turen: Kontakt reiseleder ved å sende en e-post: post@bullshead.no eller mobil: 48237059

Mvh
Trond Fuhre
Reiseleder