Bullshead tar deg til Anfield og toppkampen Liverpool vs Tottenham Hotspur (UTSOLGT)

Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Vi har gleden å tilby deg en pakke som inkluderer noe av det beste av engelsk fotball og kultur. Vi besøker Sheffield og Liverpool, byer som har en rik og spennende historie. Spesielt hyggelig er det å tilby toppkampen mellom Liverpool vs Tottenham Hotspur. Det sosiale blir alltid satt i høysetet når vi reiser på tur. Det er bare å glede seg til opplevelser sammen med likesinnede.
Reiseleder er Trond Fuhre.
Det eneste du trenger å utføre selv er å kjøpe flybilletter.

Reiseperiode:
Utreise: Fredag 2. februar 2018.
Hjemreise: Mandag 5. februar.
Antall personer: 15 (UTSOLGT).

Pris: kr 5100,-

Inkludert i prisen:
→ Minibuss fra Gatwich Airport til Sheffield
→ 2 netter på Hotell i sentrum av Sheffield
→ Omvisning på Sentiniel Brewery
→ Besøke/transport & omvisning hos verdens eldste fotballklubb Sheffield FC
→ Kampbillett Sheffield Wednesday vs Birmingham City
→ Minibuss fra Sheffield til Liverpool
→ 1 natt på hotell i sentrum av Liverpool
→ Taxi fra hotell i Liverpool til Anfield
→ Kampbillett Liverpool vs Tottenham Hotspur
→ Minibuss fra Liverpool til Gatwich Airport
→ Reiseleder under hele turen

* Vi prioriterer kampen Liverpool vs Tottenham Hotspur. Vi er ganske sikker på Premier League kampen blir flyttet til søndag 04.februar. Om ikke, så blir vårt hotell være i Liverpool fra fredag til mandag. Vi bestreber da å ha en alternativ kamp & sammenfallende aktiviteter
i løpet av helgen. Om kampen Sheffield Wednesday vs Birmingham City blir flyttet fra lørdag 03. februar. Vi ser en annen kamp i nærheten av Sheffield på lørdagen.

 

⇒ Flybilletter bestiller du hos Norvegian.no

Fra Oslo (Gardermoen) til Gatwick Airport tur/retur.

Fredag 2. februar fra Oslo. kl. 07.20 (direkte).
Ankomst Gatwick Airport kl. 08.40.

Mandag 5. februar fra Gatwick Airport kl. 18.55 (direkte).
Ankomst Oslo Kl. 22.00.

Flypris tur/retur søndag 27.08.17 = Kr 839,- (LowFare)

 

Hoteller:
Sheffield: Sheffield Metropolitan. Blonk Street. Twinrom med frokost.
Liverpool: Sir Thomas Hotel. 24 Sir Thomas Street. Twinrom med frokost.
Enkeltromstillegg for tre netter: 1250,-

⇒ Sentinel Brewery: Vi besøker et av byens beste bryggerier. 20 min gange fra hotellet. Her får vi 45 omvisning av en av deres dyktige bryggere. Inkludert er prøvesmaking av fire av deres øltyper. Deretter blir sosialt i deres bar på stedet.
Link til deres nettside: http://www.sentinelbrewing.co/

⇒ Byen Sheffield: Den legendariske stålbyen ligger i Sør Yorkshire og ca 580 000 bor her. I løpet av den Industrielle Revolusjon (1800 tallet) tidobblet byen folketallet. I dag er den tradisjonelle industrien så og si borte. Sheffield har to store teater. Lyceum Theatre og Crucible Theatre. Byen er også kjent for sine mange puber og blir ofte beskrevet som real ale capital of the world.
Fra starten av 2000 tallet startet en omfattende fornyelse av Sheffield og idag står byen fram som en moderne by. Det er to store fotballklubber i byen, rivalene Sheffield United og Sheffield Wednesday! Byen har to universiteter og kjente musikkband som Human League, ABC, Joe Cocker, Def Leppard og Arctic Monkeys kommer herfra.

Sheffield FC: Klubben er verdens eldste fotballklubb. Sheffield FC har vært med å forme fotballen mer enn noen andre fotballklubber. Klubben fant blant annet opp tverrliggeren, innkast, cornere og frispark. Vi får en omvisning på deres hjemmebane BT Local Business Stadium (Coach & Horses Ground). Se fram til historiske tilbakeblikk hvordan engelsk fotball ble til.
Link til deres nettside: http://www.sheffieldfc.com/

Sheffield Wednesday: Klubben ble stiftet i 1867 og er den tredje (3) eldste proffesjonelle fotballklubben i England. De spiller i Championship og Carlos Carvalhal er manager. Hjemmebanen er Hillsborough og den ble åpnet i 1899.
Kapasiteten er 39,732. Vi kommer ikke utenom å nevne den tragiske ulykken som skjedde her 14. april 1989. Da 96 Liverpool FC supportere mistet livet under en FA Cup semifinale vs Nottingham Forest. De har vunnet toppserien ved fire (4) anledninger, FA Cupen tre (3) ganger og Ligacupen (1). Deres kallenavn er The Owls.

⇒ Birmingham City: Klubben ble stifet i 1875 under navnet Small Heath Alliance og tok bynavnet til sitt klubbnavn i 1905. St Andrew`s har vært deres hjemmebane siden 1906 og har en kapasitet på 29,409. Championship klubb siden 2010/11 sesongen og det er Caretaker manager Lee Carsley som styrer Blues. De har aldri vunnet toppserien, tapende finalist i FA Cupen ved to (2) anledninger og vunnet Ligacupen to (2) ganger. BCFC ble den første engelske klubben som spilte i en europeisk turnering. Det skjedde i Inter-Cities Cup i 1956. Deres supportere går under navnet Bluenoses.

⇒ Byen Liverpool: Byen er velkjent for mange nordmenn. Om vi skal si noe om byen må det bli at den huser ca 490 000 sjeler og ligger nordvest i England. Byen ligger ved kysten til Irskesjøen og på østsiden av elven Mersey. Fylket heter Merseyside (stiftet i 1974). Byen fikk city status i 1880 og ble en meget viktig havneby under den Industrielle Revolusjon. Det er ikke få norske sjømenn som har besøkt Liverpool. Utover 1900 tallet ble varer og tjenester fraktet på andre måter enn sjøveien og byen fikk store problemer med arbeidsledighet og det som fører med. Men byen har reist seg. I 2008 ble Liverpool og Stavanger valgte kulturbyer i Europa og dette ga et stort løft for byen som har to legendariske fotballklubber. Liverpool FC og Everton FC. På folkemunne kalles de Scousers. Dialekten i området er viden kjent og ikke til å ta feil av.
Liverpool er kjent som World Capital of Pop. The Beatles tok verden med storm på 1960 tallet. Et besøk i bandets museum (The Beatles Story) er et must for alle som kjenner sin besøkelsestid. Andre kjente band er Billy J kramer, The Searchers, Cilla Black, Garry and the Pacemakers og Frankie Goes to Hollywood.
The Albert Dock er et herlig havneområde som har Storbritannia`s mest samlende verneverdige bygninger (Grade 1). I dag finner du hoteller, barer, butikker og museer her.

⇒ Liverpool FC: Merseyside klubben er stiftet i 1892 og Anfield har alltid vært deres hjemmebane. I dag er kapasiteten 54,074, men tilskuerrekorden er 61,905 (1952). Er verdenskjent for tribunen The Kop (Spion kop), som en gang kunne holde 30 000
hjemmefans. Vi minnes tippekampene fra 1970/80 tallet fra The Kop. Særlig når LFC scoret og når deres klubbsang You’ll Never Walk Alone ble sunget for full hals. I dag er det Jürgen Klopp som er manager og de er på jakt etter suksess i Permier
League. Klubben har en rik og berømt historie. De har vunnet toppserien 18 ganger, FA Cupen (7) Liga Cupen (8), Europa Cupen/ Champions League (5), UEFA Cupen/UEFA Europa League (3) og Europa Super Cup/UEFA Super Cup (3). Deres kallenavn er The Reds.

⇒ Tottenham Hotspur: Spurs er stiftet i 1882 og kommer fra Nord London. I starten het klubben Hotspur Football Club, men endret til dagens klubbnavn i 1884. Deres kjære hjemmebane White Hart Lane (The Lane) ble åpnet i 1899 og her ble det spilt kamper
til mai 2017. Kapasiteten har i mange år vært 36,284. Deres nye stadion (samme sted som White Hart Lane) har ikke fått noen navn enda, så det kalles Northumberland Development Project til dette avklares. Her vil kapasiteten være 61 559 og vil bli et fantastisk hjem for The Lilywhites. De har vunnet toppligaen ved to (2) anledninger, FA Cupen (8), Liga Cupen (4), UEFA Cup Winners Cup (1) og UEFA Cup/ UEFA Europa League (2).
Dagens manger heter Mauricio Pochettino og Spurs endte på en sterk andreplass i Premier League 2016/17.

⇒ Reiseprogram

Fredag 2. februar:
Avreise fra Gardermoen kl. 07.20
Ankomst Gatwich Airport kl. 08.40
Minibuss fra Gatwick Airport kl. 09.30
Ankomst Sheffield og hotellet kl. ca kl. 13.30
Besøker bryggeriet Sentinel kl. 17.00
Felles middag på kvelden

Lørdag 3. februar: 
Frokost kl. 09.00
Besøker Sheffield FC kl. 11.00 (Taxi)
Sheffield W vs Birmingham C kl. 15.00
Felles middag på kvelden

Søndag 4 februar:
Frokost kl. 08.00
Minibuss fra Sheffield til Liverpool kl. 08.45
Ankomst hotell i Liverpool ca Kl. 11.00
Taxi til Anfield kl. ?
Liverpool vs Tottenham Hotspur kl. ?
Felles middag på kvelden

Mandag 5. februar:
Frokost kl. 09.00
Minibuss fra hotell til Gatwich Airport kl. 12.00
Ankomst Gatwich Airport kl. 17.00
Avreise til Oslo Gardermoen kl. 18.55
Ankomst Oslo Gardermoen kl. 22.00

Vi ønsker deg velkommen til en innholdsrik & sosial helg med Bullshead.
Her vil du oppleve England og britisk kultur på sitt beste.

Mvh
Trond Fuhre
Reiseleder

 

Navn på bestiller (Påkrevd)

Mail (Påkrevd)

Telefon (Påkrevd)

Adresse (Påkrevd)

Antall reisende(Påkrevd)

Antall enkeltrom

Antall tomannsrom

Navn på øvrige reisende