FELLESTUR INKLUDERT SECOND CITY DERBY (lukket for bestilling av tur)

Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

100% GUIDET TUR AV BIRMINGHAM ENTUSIAST OG REISELEDER TROND FUHRE. DET ENESTE DU MÅ BESTILLE SELV ER FLYBILLETT TIL OG FRA ENGLAND.

FREDAG 27. TIL MANDAG 30. OKTOBER 2017

TUREN INKLUDERER:

• VIP BILLETT PÅ ST ANDREWS. BIRMINGHAM CITY v ASTON VILLA.
DU OPPLEVER ET AV ENGLAND`S MEST INTENSE LOKALOPPGJØR

• VIP BILLETT PÅ THE HAWTHORNS, WBA v MANCHESTER CITY

• TRE NETTER PÅ HYGGELIGE BIG BULLS HEAD (B&B)
→ INKLUDERT VARM FROKOST. VI BOR MIDT I SENTRUM AV BYEN

• TO MIDDAGER PÅ MEGET BRA UTVALGTE RESTURANTER
BRASILIANSK & INDISK

• OMVISNING PÅ SADLERS BREWERY, INKLUDERT LUNCH

• ALL TRANSPORT ER INKLUDERT

• OPPLEVE BYEN BIRMINGHAM, INKLUDERT HERLIGE PUBER

Totalpris for turen, Kr 7500,-
Depositum: kr 2000,-

 

Alle deltagere må bestille flybilletter selv. Nettside: www.ryanair.com
⇒Avgang Oslo Gardermoen fredag 27.10.17 kl. 08:15. Ankomst Stansted Airport kl: 09:20.
⇒Avgang Stansted Airport mandag 30.10.17 kl. 18:10. Ankomst Oslo Gardermoen kl. 21:15.
Flyprisen mandag 30.07.17 er ca kr 1100,- tur/retur.

 

Om byen Birmingham: West Midlands byen er i dag en fantastisk kultur, shopping og restaurant by. En skikkelig urban by, som er et godt utvalg av det vi fotballsupportere elsker, pubene. I dag bor det 3 800 000 mennesker i byens metropolitan area. Helt tilbake til bronsealderen har de funnet spor av bosetting. Området ligger på en høyde og byens gamle navn var Beormingahām. Fra 1166 vokste Birmingham drastisk gjennom et marked som vi kjenner som Bull Ring i dag. Byen er blant annet kjent for sin jern, ull/bomull, våpen og smykkeproduksjon. Lloyds bank ble stiftet i Brum i 1765. Oppfinneren James Watt (f.1736 – d.1819) holdt til i Birmingham i sitt voksne liv. Mange av hans verdenskjente oppfinnelser ble utviklet her. Byen ble en viktig del av den industrielle revolusjon. Kanaler var en viktig del av frakt av materialer og Brum har flere kilometer med kanaler enn Venezia. Birmingham ble hardt rammet av tyske flyangrep under andre verdenskrig. Blant annet ble St Andrews Stadium truffet da de bommet på et våpenlager i nærområdet. Etter krigen har mange fra ikke britiske land bosatt seg her. Du merker straks du har kommet til en storby når du besøker The City of thousand trades. Kulturby: The Electric er verdt et besøk. Kinoen ble etablert i 1909 og er stadig i drift. I samme gate (Station Street) finner vi teateret The Old Rep, åpnet i 1913. Byen kan slå i bordet med verdenskjente musikk band som Black Sabbath, The Move, ELO, UB40, Judas Priest, Napalm Death, Duran Duran, Fine Young Cannibals og Joan Armatrading. Utdannelse: Det er fire universiteter i byen. Om du har med barn, så er et besøk til landets største sjokoladefabrikk Cadbury og National Sealife Centre (akvarium) er sikre valg. Toget er et godt og sikkert transportmiddel i England. New Street Station er byens største togstasjon. Her finner du det moderne Grand Central shoppingsenter, inkludert John Lewis.
Vi skal selvfølgelig ha vårt bosted i sentrum av byen og avstandene blir korte til våre aktiviteter. Dette blir en fellestur på 11 personer inkludert reiseleder Trond Fuhre. Det er ikke mange ting i livet man kan si med 100% sikkerhet, men Trond vil gi alt for at du skal trives i Birmingham. Gjennom hans mange besøk i Brum er du sikret en opplevelsesrik langhelg. Du vil treffe mange lokale Brummies som er kjent for sin lune humor og har hjertet på rett sted.

Selve rosinen i pølsa denne helga blir Second City derby mellom Birmingham City v Aston Villa. Vi har VIP billetter i Legends Lounge og vil se kampen fra de beste setene på stadion. Inkludert i VIP billetten følger en 2-retters gourmet meny, te/kaffe i pausen, kampprogram/teamsheet, skinnsete på tribunen og bar til rådighet i vår suite.
Birmingham City er stiftet i 1875 og er en erkebritisk klubb. St Andrews ble åpnet i 1906 og ligger fint plassert i høyden over bysentrum. Kapasitet: 29 409.
Oppgjøret som er regnet som et av de tøffeste og mest intense i England. Blues som rykket ned fra Premier League 2010/11 sesongen og Villa som måtte ta den tunge veien ned til Championship våren 2016. Du vil oppleve St Andrews på sitt beste. Lokaloppgjør av beste merke!

Oppleve Premier League er populært for oss nordmenn. Nå har du sjansen til se stjerner som Sergio Agüero, Kevin De Bruyne, Salomón Rondón og Nacer Chadli. Vi besøker klubben West Bromwich Albion og The Hawthorns.
Klubben er stiftet i 1878 og de holder til noen få km utenfor Birmingham sentrum. Dette er et av toppoppgjørene for The Baggies på hjemmebane. The Hawthorns ligger 168 meter over havet. Ingen baner i divisjonsystemet ligger så høyt. Kapasitet: 28 003. City er favoritter, men Tony Pullis er ikke enkle å beseire på eget gress. Vi har VIP billetter på Bassett Suite.

Bussreisen:
Avgang Stansted Airport fredag 27.10. med buss kl. 10.00.
Avgang fra Big Bulls Head i Birmingham mandag 30.10. til Stansted Airport. Kl. 13.00.
Selskap: JR Travel Ltd.

Bryggeribesøk:
På vei fra Stansted Airport til Birmingham besøker vi et meget populært Craft bryggeri i Midlands. Sadler’s Brewery er stiftet i 1900 og er en familiebedrift. De holder til i Stourbridge, noen mil utenfor Birmingham. Vi får en 45 min rundtur i bryggeriet, og deretter avslutter med lunch og nyter deres forskjellige øltyper i deres bar. Nettside: https://www.sadlersales.co.uk/

Hotell (B&B):
Vi bor I bydelen Digbeth og hyggelige Big Bulls Head. Et B&B som reiseleder har benyttet i flere år. De har en herlig pub og eget rom for matbespisning.
Rom: Twinroom eller 3-mannsrom.
Her vil du få en god natts søvn og frokosten er inkludert. Du starter dagen med en full English Breakfast eller en slankere meny. Gangavstand til Bull Ring Shopping Sentre, New Street Station og hovedgaten i Brum, New Street. Selvfølgelig kort avstand til herlige puber og restauranter. Det er ca 20 min rolig gange til St Andrews.

Restaurant besøk:
Fredag kveld besøker vi området som går for å være det flotteste i Birmingham. The Mailbox (bygningskompleks) er plassert nært den populære gaten Broad Street og ved kanalene. Her besøker den brasilianske herligheten Rodizio Rizo. 20 min gange fra hotellet. Om du er glad i kjøtt så er dette stedet for deg. Betjeningen vil servere deg med diverse kjøtt varianter ved bordet. Du kan spise så mye du orker og langbordet med tilbehør har det meste av godsaker. Nettside: http://www.rodiziorico.com/

Lørdag kveld besøker vi en av reiseleders stamrestauranter, Manzils Indian restaurant i området Digbeth. 5 min gange fra hotellet. Her vil du trives. Meget hyggelig personale og maten smaker helt fortreffelig. Kaffe og dessert er inkludert. Nettside: www.manzils.co.uk

Søndag kveld besøker vi China Court Restaurant. Stedet er 10 min gange fra hotellet. Et sted reiseleder har benyttet på mange av sine fellesturer. De serverer nydelig kinesisk mat og du er sikret en god matopplevelse. (hver enkelt betaler selv). Hjemmeside: Nettside: chinacourtbirmingham.co.uk
* (drikke er ikke inkludert i våre middager og lunch på bryggeriet)

PROGRAM:

Fredag 27.10

Avreise Gardermoen. 08:15
Ankomst Stansted Airport. 09:20
Avreise til Sadlers Brewing. 10:00
Ankomst Sadlers Brewing. 13:00
Lunsj i Sadlers Brewing bar. 14:00
Avreise Sadlers Brewing. 16:00
Ankomst Big Bulls Head. 16:30
Fellesmiddag, Rodizio Rico. 20.30

Lørdag 28.10.
Frokost. 09:00
Avreise tog til The Hawthornes. 12:00
VIP billett på Bassett Suite. 12:30
WBA v Manchester City. 15:00
Tog tilbake til Birmingham. 17:30
Ankomst Big Bulls Head. 18:00
Fellesmiddag, Manzil (Indisk). 19:00
Pubrunde: The Anchor & Old Crown & Spotted Dog

Søndag 29.10.
Frokost. 08:30
Avreise kamp til St Andrews. 10:00
BCFC – Aston Villa (VIP). 12:00
Ankomst Big Bulls Head. 16:00
Egentid –
Fellesmiddag, China Court. 19:00

Mandag 30.10.    

Frokost: 09:00                                                                                                                                               Utsjekking/egentid –
Avreise Big Bulls Head. 13:00
Ankomst Stansted Airport. 16:00
Avreise Stansted Airport til. 18.10
Ankomst Oslo Gardermoen. 21:15

Se våre bestillings/kjøp/avbestillingsvilkår under Spørsmål og svar.
Antall personer på fellesturen: 11, inkludert reiseleder.
→ Frist for bestilling av tur: Søndag 27. august.

♠ Dette blir en skikkelig fellestur for oss som er glad i fotball og sosialt samvær.

Med vennlig hilsen
Trond Fuhre
Reiseleder
Bullshead AS
Epost: post@bullshead.no
Mobil: 482 370 59

Navn på bestiller (Påkrevd)

Mail (Påkrevd)

Telefon (Påkrevd)

Adresse (Påkrevd)

Antall reisende(Påkrevd)

Antall dobbeltrom

Antall Tomannsrom

Antall Tremannsrom

Navn på øvrige reisende