Reisevilkår

Reisevilkår2017-03-15T07:31:23+00:00

⇒ Bestilling av tur: Det utfører du på bullshead.no. Du legger inn din bestilling i boksen under valgte tur. Det er viktig du fyller ut alle felter som er obligatorisk. Om du bestiller for flere, husk å legge til deres korrekte og fulle navn i bestillingen. Når vi mottar din bestilling, mottar du en bestillingsbekreftelse på e-post innen 48 timer.

⇒ Kjøp: Du vil innen tre (5) dager fra bestillingsdato motta en depositum faktura fra oss. Den sendes til din e-post. Betalingsfristen er 10 dager fra din fakturadato. Hovedfaktura sendes deg på e-post seks (6) uker i forkant av avreise. Betalingsfristen er 10 dager fra fakturadato. En bestilling blir først bindende når depositum for reisen er betalt. Om kunden bestiller en pakketur som starter under to (2) måneder etter at bestillingen er gjort, sendes en faktura på hele beløpet. Hele summen skal betales i sin helhet.

⇒ Avbestilling: Kunden har rett til å avbestille turen inntil 2 måneder før avreisedato mot et gebyr tilsvarende depositumet. Ved avbestillinger senere enn dette, må hele turprisen betales. Avbestillingen må sendes inn skriftlig og være mottatt innen nevnte frister.

⇒ Arrangørens forbehold om endringer i priser, ytelser og valutakurser: Bullshead AS tar forbehold om endringer i priser og ytelser som er beskrevet på denne nettsiden. Eventuelle prisendringer kan skyldes økte transportutgifter, og skatt og avgifter eller endrede valutakurser. Den avtalte prisen kan ikke endres de siste 20 dagene før avreise. Øker prisen mer enn 10 % etter at avtalen er inngått kan den reisende heve kjøpet uten kostnader.rgf_logo_jpg

⇒ Reisegarantifondet: Bullshead AS blir medlem av stiftelsen i løpet av 2016. Les mer om dine rettigheter og garantier på www.rgf.no

⇒ Reiseforsikring: Vi anbefaler alle som reiser med oss til å ha en god reiseforsikring. Dette gjelder spesielt refusjon ved sykdom før avreise og en avbestillingsforsikring. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap og tegn en reiseforsikring som passer deg. Trygdemyndighetenes europeiske helsetrygdekort bestilles direkte på NAV sin hjemmeside.

⇒ Bullshead AS rett til å kansellere reisen: Om det ikke selges 70% av antall plasser, kan Bullshead AS kansellere turen. Denne informasjonen må være tilsendt kunde minst 30 dager i forkant av avreisedøgn. Kunden har krav på 100% refusjon av reisens beløp.

⇒ Sykdom under reisen: Reiseleder vil da stå til disposisjon og hjelpe til. Du vil komme til legevakt eller sykehus så raskt det er mulig.

⇒ Aktivitet som blir avlyst eller flyttet før avreise: Alle deltagere vil bli informert på e-post så raskt det er mulig. Bullshead AS vil bestrebe å finne alternative løsninger som ikke vil gi kunden et redusert eller dårligere tilbud i programmet. Om kunden mener det foreligger en mangel som gir rett til prisavslag eller erstatning. må man ta kontakt med Bullshead AS umiddelbart. Slik at vi kan rette opp mangelen. Bullshead retter opp hvis ikke dette medfører uforholdsmessige kostnader eller ulemper for arrangør i forhold til mangelens betydning for kunden. Klager må sendes inn senest en (1) måned etter turens avslutning.

⇒ Turens betingelser og vilkår kan avvike fra de generelle vilkårene. Det vil presiseres i aktuelle reise.

⇒ Viktig: Ved påmelding, bekreftelse eller betaling av depositum, anses betingelsene akseptert.

* Om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

Kontakt: post@bullshead.no